Vrabie sabotat de facebook


Întro postare pe contul personal de facebook, Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia, anunță că postarea publicată acum cateva zile referitoare la problema spinoasă a prețului apei a fost ștearsă automat de pe facebook. „Slugile hrănite de RAJA SA, din banii noștri, ai celor care plătim 10 lei m3 de apă, încearcă să bage sub preș inițiativa mea de a lua de pe umerii dumneavoastră povara prețului exagerat al apei. Având peste 50.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore se dovedește că interesul cetățenilor pentru această corvoadă este unul imens”.

„Dragii mei medgidieni,

Mă adresez din nou dumneavoastră întrucât postarea inițială referitoare la problema spinoasă a prețului apei a fost ștearsă automat de pe facebook. Slugile hrănite de RAJA SA, din banii noștri, ai celor care plătim 10 lei m3 de apă, încearcă să bage sub preș inițiativa mea de a lua de pe umerii dumneavoastră povara prețului exagerat al apei. Având peste 50.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore se dovedește că interesul cetățenilor pentru această corvoadă este unul imens.

După cum ați observat în ultima perioadă, din punct de vedere politic, orașul nostru stă pe un butoi cu pulbere. Atacurile la adresa mea, încercările grosolane de manipulare, discreditările, blocarea activității administrative și circul permanent creat de dușmanii Medgidiei au un numitor comun: RAJA SA. Fie că vorbim de PSD, fie ca vorbim de PNL, de ALDE sau de MPM, de fapt discutăm de același lucru: protejarea acestei companii căpușă care din anul 2009 nu face decât să ne umilească pe noi ca cetățeni, prin prețurile enorme practicate.

Frăția prin care și-au dat mana consilerii locali, acum 9 ani, când au hotărât să dea apa celor de la RAJA, pentru 49 de ani, supraviețuiește din păcate și acum. Și pentru interese mărunte și câteva firimituri și-au vândut sufletele și au uitat pentru ce i-ați ales. Iar pentru interese mari, din scaune înalte de directori, au cumpărat acele suflete.

Apa de pe teritoriul municipiului Medgidia este bunul nostru cel mai de preț (atât ne-a mai rămas) și avem datoria de a ne lupta cu toate eforturile noastre, pentru a obține un preț corect. Deși am încercat, prin toate mijloacele posibile, să îmi respect promisiunea făcută dumneavoastră în campania electorală, până acum toate încercările mele s-au lovit de voturile negative ale consilierilor locali.

Am inițiat un proiect de hotărâre care să cuprindă următoarele facilități, pentru noi, medgidienii:
– reducerea cu 50% a prețului apei pentru toți consumatorii de pe teritoriul municipiului
Medgidia;
– apă gratuită pentru Spitalul Municipal Medgidia, care deservește peste un sfert din
locuitorii județului Constanța;
– apă gratuită pentru grădinițele, școlile și liceele de pe teritoriul municipiului Medgidia,
unde învață și copii din zonele învecinate;
– apă gratuită pentru toate bisericile și geamiile de pe teritoriul municipiului Medgidia.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru a organiza cel mai mare miting din toată Dobrogea, pentru susținerea acestui proiect. Doar împreună putem reuși, doar împreună ne putem face vocea auzită! Urmăriți cu atenție filmulețul următor și decideți dacă stăm în genunchi sau dacă cu demnitate ne protejăm traiul zilnic și viitorul copiilor noștri!”

 

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )