Vot favorabil pentru Spitalul Militar Regional „Carol I” din Constanța

Proiectul de Lege privind aprobarea obiectivului de investiţii Spitalul Militar Regional „Carol I”, inițiat de parlamentarii constănțeni ai PSD, a fost adoptat, miercuri, definitiv în Camera Deputaților. Marți, 26 mai, a fost emis și raportul favorabil al comisiei pentru buget, iar miercuri a fost adoptat în plenul Camerei cu 306 voturi pentru și două abțineri. Organizația PSD Constanța a remis un comunicat de presă prin care își exprimă satisfacția pentru îndeplinirea unuia dintre obiectivele principale asumate în fața locuitorilor județului Constanța

“Organizația Județeană PSD Constanța și parlamentarii săi își exprimă satisfacția pentru îndeplinirea unuia dintre obiectivele principale asumate în fața locuitorilor județului Constanța și anume votarea Proiectului de Lege ce are ca obiect aprobarea obiectivului de investiții Spitalul Militar Regional „Mihail Kogălniceanu”, care va fi construit pe raza municipiului Constanța. Se vizează dezvoltarea componentei medicale operaționale, pentru a face față provocărilor, cazuisticii și patologiei inerente activităților militare și civile, precum și numărului crescut de bolnavi în perioada estivală.

Realizarea acestui important obiectiv se va face în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța, care a identificat terenul, împreună cu utilitățile necesare.

Mulțumim parlamentarilor care au votat acest proiect, indiferent de partidele din care fac parte și care au dat astfel dovadă de responsabilitate politică față de cetățenii pe care îi reprezintă.”

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )