Un libidinos fustangiu bașca pilangiu ajunge premierul României ?!

La alegeri locale din 2008, candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei a fost Ludovic Orban. Era prima dintre cele trei tentative eșuate ale individului care nu a reușit să câștige, politic vorbind, ceva pe persoană fizică. Tot de trei ori a luat cu asalt președinția partidului. A reușit ultima oară, dar, serios vorbind, cine mama liberalismului nu putea să-i ia fața lui Bușoi, într-o formațiune politică aflată într-o penurie evidentă de personalități.

De cifra trei este legat și numărul accidentelor de mașină în care a fost implicat actualul șef al peneliștilor. La primul dintre ele a planat suspiciunea că Orban avea o avansată stare de… euforie bahică. Suspiciune rezonabilă, de altfel, în condițiile în care s-a prezentat la Poliție abia după 30 de ore la momentul la care a lovit o fată cu mașina la volanul căreia se afla.

Nu am habar cât de prieten mai este actualul președinte al PNL cu Bachus, gurile rele susținând ,totuși, că amiciția dintre cei doi este o constantă, dar știu sigur că după câteva pahare în plus Sică Mandolină se transfigurează . Din politician în mare dansator, chestiune cunoscută de o țară întreagă, dar și în …fustangiu. De cea mai josnică speță!

La alegeri locale din 2008, candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei a fost Ludovic Orban. Atunci, echipa lui de campanie a apelat la ajutorul studenților. Printre care și la cei de la Facultatea de Inginerie Aerospațială, cazați în căminul P 27. Au făcut tinerii, băieți și fete, tot ce le-a fost indicat: au lipit afișe, au împărțit flaiere, au participat la mitinguri, au agitat stegulețe și balonașe…

Primul tur al alegerilor locale din 2008 a avut loc în data de 1 iunie. Cu două zile înainte, echipa de campanie a candidatului Orban, după ce i-a plătit, i-a invitat pe studenți, inclusiv pe cei de la Facultatea de Inginerie Aerospațială, cazați în căminul P 27, la o petrecere. Cu de toate. De la bufet rece, la dans. Asezonate cu băutură, chestiune normală, de altfel, când toți cei prezenți erau majori.

Minor în comportament, ca să nu spun direct mârlan, a fost doar Orban! Prezent la petrecere, după ce a dat pe gât penelist mai multe pahare, actualul nominalizat pentru funcția de premier al României a început să se dea la studente. Mai abitir ca un golanaș de cartier, ipochimenul care se vrea prim ministru a tăbărât, efectiv, pe una dintre ele. Chiar dacă fata a încercat, civilizat, să îi explice că nu este dispusă nici măcar să-i accepte avansurile libidinoase, dară minte să treacă la următorul pas, așa după cum, explicit, cerea Sică Mandolină. A scăpat de cherchelitul berbant abia după ce i-a făcut o precizare tranșantă: mama mea este ziaristă. A fost momentul la care Ludovic Orban , într-o străfulgerarea de luciditate, a plecat.

Nu de la petrecere, ci spre o altă studentă. În fața căreia a început să se scălămbăie, în ceea ce numește el dans, și să-i facă avansuri. La fel de libidinoase. Nu am aflat, niciodată, cu se  ocupa mama acestei tinere, dar cred că nu era ziaristă. Sincer, mult timp m-am întrebat cum a scăpat de craiul liberal. Nici fata mea nu a știut să îmi spună pentru că a plecat, scârbită, de la petrecerea Orbanului fustangiu…

Nu am relatat, până acum, această întâmplare. Nu pentru că am te miri de apetențe pentru Orbanul liberal. Ba din contră. De la acel moment îmi este, efectiv, silă de acest individ. Am crezut în permanență că, mai devreme sau mai târziu, un partid cu ștaif precum PNL se va debarasa de acest exemplar. Nu a făcut-o, ba chiar l-a proțăpit în fruntea liberalilor. Nu am relatat, până acum, această întâmplare pentru că a fost problema peneliștilor dacă au acceptat să fie conduși de Ludovic Orban.

O relatez acum pentru că mi se pare, totuși, prea mult ca un fustangiu libidinos bașca pilangiu să ajungă premierul României. Și cred că oricare mamă din această țară  gândește ca mine…

PS

Ne-am cramponat, poate pe bună dreptate, de cât de corupți sunt politicieni, dar le-am trecut cu vederea aspectele legate de moralitate. Am ajuns să ni se pară normal ca cei ce ne conduc să tragă la măsea, să aibă 4-5 neveste, tot atâtea amante, să se despartă pentru a se împerechea cu fătuci mai mici decât ale lor odrasle, sau să se dea la tinere studente. Și când o națiune își pierde reperele morale să nu ne mirăm că va avea ca premier un libidinos  fustangiu bașca pilangiu…

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )