Tren suplimentar pe ruta București Nord – Constanţa

Pentru adaptarea capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 13 – 14 iulie a.c, CFR Călători informează că pe ruta Bucureşti Nord – Lehliu – Feteşti – Constanţa va circula suplimentar un tren interregio. Plecarea din Bucureşti Nord este la ora 11.15, iar  sosire în Constanţa la ora 13.37.

„Recomandăm tuturor călătorilor să își procure biletele de tren cu ANTICIPAȚIE și ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă”, au transmis reprezentanții CFR Călători.

Biletele pot fi achiziționate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizați (agenții de turism). „Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, au mai arătat reprezentanții CFR.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )