Trei perdanți și-au smuls părul…politic din cap de candidat. Vrabie a fost validat!

Judecătoria Medgidia s-a pronunțat  în dosarul civil 6945/256/2020: ”Admite cererea formulată de petentul Vrabie Valentin. Validează alegerea domnului Vrabie Valentin, candidat al Partidului Național Liberal, în funcția de primar al Municipiului Medgidia, județul Constanța, în cadrul scrutinului din 27 septembrie 2020. Executorie.”

Simplu, clar și la obiect. Mai direct de atât, se poate spune doar că Valentin Vrabie continuă proiectele demarcate în primul mandat și, în mod cert, va implementa și altele. Așa cum și-au dorit 9041 de votanți din Medgidia.

Spre disperarea câtorva ipochimeni care, în timpul campanile electorale, se băteau pe burți politice, de gașcă sau de grupări de interese, propovăduind înfrângerea lui Valentin Vrabie. Ca să nu-i mai amintim pe cei care își făceau calculele întru împărțirea funcțiilor, sinecurilor, afacerilor, gheșefturilor, șpăgilor și te miri ce alte “aspirații”.

Nu am habar câte personaje din Medgidia și-au smuls părul…politic din cap de candidat încă de la aflarea rezulatelor alegerilor din 27 septembrie, continuând și ieri de altfel, dar știu sigur că medgidienii nu s-au lăsat coafați de minciunile și prostioarele debitate de aceștia în campanie.

A  încercat o tăntică să-i bigudeze, un imberb să-i tundă zero și un scos de la naftalina politicii să le ajusteze mustățile, dar ce să vezi. Duduița căreia îi tot fluturau pletele-n vântul candidaturii a fost tapată de doar 2100 de cetățeni! Băiețașul zvăpăiat s-a ales cu doar 1599 de geluiri pe creasta din podoaba-i capilară! Iar combatantul scos dintr-un joben prăfuit s-a dus acolo unde îi era locul: la lada de …resturi a politicii constănțene, cu cele 679 de voturi cu tot!

Au pus la cale cei trei perdanți, ale căror voturi adunate nu reușeșc să ajungă măcar la jumătate din cele ale lui Vrabie, toate mizeriile din lume. Personajele cel puțin dubioase din jurul lor au umplut rețelele de socializare cu minciuni. Au inventat chestii pe care nici măcar  Vrabie nu s-ar fi gândit o secundă că le poate face vreodată. Au scormonit prin rapoartele Curții de Conturi, prezentând ca mari ilegalități niște chestiuni care nu au nimic în comun cu acest gen de abordare. Au făcut chiar plângeri penale, răspândind apoi zvonul că vor fi arestări spectaculoase în primărie. Dar ce nu au făcut!

Rezultatul? 9041 de locuitori ai acestui municipiu, vreo  65% dintre votanți, l-au vrut pe Valentin Vrabie primar. Încă un mandat. De ce? Simplu, duduiță cu plete-n vântul candidaturii! Clar, imberb zvăpăiat! La obiect, personaj scos de la naftalina politicii! Au văzut ce a făcut în primul mandat în Medgidia, precum și în cele de la Peștera!

Nu stau să vi le mai spun acum. Dacă sunteți corecți cu voi, măcar acum când i-a fost validat mandatul, recunoșteți ( fie și imaginii voastre din oglindă) că le știți. Dacă nu, sincer, nu cred că mai contează

Contează cele 9041 de voturi și, nu în ultimul rând, toți cetățenii din Medgidia. Și, la cum îl intuiesc eu pe Valentin Vrabie, pentru el contați până și voi. Pentru că și voi veți beneficia de toate proiectele primarului validat…

Măriuca ANDRONE

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )