Și-a văzut visul cu ochii…PNL-iști! Hira s-a (auto)instalat în fruntea  RAEDPP

Teo  Hira  a preluat conducerea interimară a RAEDPP, pentru o perioadă de patru luni, cu maxim de prelungire până la 6 luni, conform legii.  „Am fost mandatat de către Consiliul de Administrație al RAEDPP să preiau conducerea interimară a acestei regii. Obiectivul imediat va fi să eficientizam activitatea printr-un management performant. Dezideratul meu este ca RAEDPP, deși din sfera publică, să urmărească, asemenea unei societăți private, maximizarea profitului. Sunt convins că acest lucru se va întâmpla relativ repede prin implementarea câtorva măsuri decente cum ar fi reevaluarea costurilor fixe, chiriilor, contractelor de asociere sau analiza nivelului fondului de salarii. Am încredere că experiența mea din domeniul privat va fi utilă în conducerea regiei din municipiul Constanta”, a anunțat  Hira.

Menționăm că  directorii executivi ai RAEDPP au fost revocați din funcție, decizia fiind luată în Consiliul de Administrație al Regiei. Revocat din funcție a fost și directorul general Florin Gheorghe.  În aceste condiții a ajuns  Treo Hira director al  RAEDPP, el ocupând și un scaun  în Consiliul de Administrație al Regiei, postură în care a ajuns după ce și-a dat demisia din funcția de consilier local, ales fiind pe listele  PNL.

Încă de la acel moment se știa că următoarea mișcare va fi numirea acestuia în funcția de director al RAEDPP cu atât mai mult cu cât Hira nu a făcut un secret, așa că anunțul oficial nu a surprins pe nimeni. Nici măcar pe Florin Gheorghe cel care avea habar că îi va veni rândul în șirul demiterilor cu iz politic…

PSD este străin de orice fel de “manevre” și presiuni

În legătură cu modul în care a fost înlăturat Florin Gheorghe, cât și cu maniera în care a ajuns director Teo Hira, președintele interimar al organizației municipale a PSD Constanța, deputat Lucian Lungoci, a făcut unele precizări, menționând că “revocarea directorului RAEDPP este asociată nejustificat cu persoana și acțiunile președintelui Organizației Județene PSD Constanța, dl. senator Felix Stroe.”. Lungoci a lămurit și aspectele legate de votul lui Ion Damian, membru PSD,  cel care a aprobat revocarea  lui Florin Gheorghe.

“Cei din consiliul de administrație al regiilor autonome, inclusiv membrii supleanți, au susținut și câștigat un concurs, și nu au fost numiți (cel puțin nu de către PSD) pe linie de partid, în respectivele funcții.

Președintele PSD Constanța Felix Stroe este străin de orice fel de „manevre” și presiuni asupra unor persoane, care să fie prezente sau să absenteze de la anumite ședințe de consiliu – local, județean sau de administrație – ori să voteze în vreun fel anume!? Mai mult decât atât, în cazul în speță al RAEDPP, dl. Ion Damian, membru PSD și membru în respectivul CA, face deja obiectul unei anchete disciplinare pe linie de partid, deci nu se pune problema „ascultării” unor anumite ordine.”,a precizat deputatul Lucian Lungoci, președinte interimar al organizație municipale PSD Constanța.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )