Se reiau lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia

În nopțile de joi și vineri între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân

Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni joi și vineri noapte cu utilaje de asfaltare pe sensul de mers către bulevardul Tomis și pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.  Se va turna primul strat de asfalt, după ce săptămâna trecută s-a acționat pe celălalt sens de mers. Ulterior, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia implică trotuare moderne, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.

“Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.”, au anunțat reprezentanții municipalității.

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )