România- țara în care “șmecherii” de la Guvern NU respectă regulile, dar îi amendează și sanctionează pe “fraierii” de români obișnuiți!”

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în ședința de luni, că vor fi suspendate autorizațiile de funcționare pentru organizatorii activităților și evenimentelor, dacă în cadrul acestora nu sunt respectate regulile de siguranță sanitară. Victor Ponta a reacţionat  şi propune trei măsuri care vizează direct Guvernul şi PNL.

„1. Decizie – privind suspendarea funcționării Guvernului pentru încălcarea regulilor privind consumul de alcool, tutun, lipsa distanțării sociale și lipsa măștilor de protecție!

  1. Decizie privind suspendarea activității PNL Iași pentru organizarea de întâlniri politice cu peste 100 de persoane în spații închise – fără purtarea maștilor de protecție
  2. Decizie privind suspendarea activității PNL Timis , a activității Primarului Nicolae Robu și a Senatoarei Alina Gorghiu pentru organizarea și participarea la activități politice în Comuna Liebling Timis cu încălcarea regulilor privind adunările publice !

Când o să văd aceste prime 3 decizii adoptate o să susțin toate restricțiile – altfel România rămâne țara în care “șmecherii” de la Guvern NU respectă regulile, dar îi amendează și sanctionează pe “fraierii” de români obișnuiți!”, a scris  liderul Pro România pe Facebook.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )