Rareș Bogdan este prim-vicepreședintele PNL! Bogdan Huțucă va mai fi președinte PNL Constanța ?

Fostul moderator TV despre actualul lider de la mal de mare: I s-a urcat la cap! Nu rămâne așa…

Rareș Bogdan a fost ales prim-vicepreședintele PNL cu 98% din voturile exprimate de delegații liberali care au participat joi la Consiliul Național al partidului. Din cei 2769 de votanți, 2719 au votat pentru alegerea lui Rareș Bogdan în funcția de prim-vicepreședinte al partidului, 41 împotrivă și 9 voturi au fost nule.

Nu avem habar dacă printre cele 41 de voturi împotrivă se află și cele ale reprezentanților de la Constanța, dar știm sigur că libralii  la mal de mare nu sunt foarte încântați de ”promovarea excepțională”   a lui Rareș Bogdan,  așa după cum a denumit Ludivic Orban ascensiunea politică a fostului moderator TV. Motivul?

Rareș Bogdan nu a fost și, pare-se, nici nu este încântat de conducerea PNL Constanța.  Mai mult decât atât, și-a manifestat “sentimentele” politice față e gruparea Huțucă încă din perioada campanie pentru alegerile europarlamentare. La momentul lansării candidaților PNL la mal de mare, eveniment care a avut loc la Pavilionul Expozițional,  după ce și-a rostit discursul pe scenă, Rareș Bogdan  a avut o atitudine nu tocmai amicală  față de Huțucă &Company. Nu că aceasta s-ar fi manifestat mai prietenos cu fostul moderator TV. În fapt, așa după cum ne-au relatat, atunci,  surse din PNL Constanța, la momentul plecării de la Pavilionul Expozițional Rareș Bogdan ar fi pus: Lui Huțucă i s-a urcat la cap ! Nu rămâne așa …”. De precizat și faptul că Rareș Bogdan, cel a cărei prezență a fost anunțată la Constanța în perioada campaniei electorale nu a mai călcat în sediul organizație PNL Constanța. Asta neînsemnând că nu a mai călcat la mal de mare…

De la acel moment până acum, nu puține au fost vocile care au susținut că, mai devreme sau mai târziu, grupării Huțucă îi va suna ceasul…liberal. Și că cel care îi va întoarce cheița va fi Rareș Bogdan. Rareș Bogdan în postură de prim –vicepreședinte …

sursa foto – ordinea.ro

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Adevarul este ca organizatia PNL Constanta, la ora actuala este „o dezorganizare si-o caricatura de liberalism”. Liberalii pur sange au cam fost inlocuiti de fostii pdl-isti. Din nefericire, in afara de loviturile sub centura psd-ului, liberalii actuali nu se vad in proiecte si viziune, deschiderea fata de cetateni si multe altele.

  • Disqus (0 )