Radu Babuș: Apa caldă și mersul pe jos au apărut abia după ce PNL și-a trecut moțiunea de cenzură (!?)

Ludovic Orban- mesaj jignitor și electoral cu ocazia Zilei Naționale a României

Deputatul PSD Radu Babuș consideră că, de Ziua Națională a României, primul ministru Ludovic Orban a ratat încă o dată șansa să tacă, mai ales într-un moment solemn.

“Sărbătorim în acest an Ziua Națională a României cu împlinirea faptului că am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul pe care ni l-am dorit după căderea comunismului” a fost începutul mesajului său. Orban uită că aproape jumătate din perioada trecută de la Revoluția din ’89, PNL s-a aflat într-o formă sau alta la guvernare și-i jignește pe toți cei care au contribuit, în toți acești ani, la bunăstarea și progresul României, incluzând aici și intrarea în UE și în NATO. Democrația nu a fost instaurată  o dată cu substituirea de putere din Noiembrie 2019, putere neobținută prin alegeri libere și democratice. Cu atât mai puțin prosperitatea ci, dimpotrivă, declinul economic vizibil pentru oricine.

Ne exprimăm speranța că dl. Orban nu va pretinde în continuare că apa caldă, liftul, scările rulante și mersul pe jos au apărut abia după ce PNL a reușit să-și treacă, cu ajutorul trădătorilor, moțiunea de cenzură. În rest, urmează să dovedească, până la alegerile parlamentare de peste un an, că guvernul său poate măcar să țină pe linia de plutire o țară pe care a primit-o „la cheie”, nemeritat, și pe care a început deja s-o ducă în vrie.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )