Ponta despre partidul lui Dragnea:” PSD a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că cea mai mare problemă cu care se confruntă PSD este ”faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”.

“Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi. În rest, a avut multe probleme PSD-ul de-a lungul activităţii sale, dar oamenii ştiau: «Dom’le, la guvernare avem nişte oameni deştepti». E prima data când a adus proşti şi analfabeţi şi nimic nu afectează mai tare PSD-ul decât acest lucru”, a precizat Victor Ponta, potrivit B1.ro.

Totodată, fostul premier a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care ăl acuză că urmărește doar să se salveze de problemele penale prin modificările făcute în domeniul justiției.

“Dragnea vrea să se salveze pe el şi toţi ceilalţi să aibă probleme, motiv pentru care nu ştiţi că în fiecare săptămână urmează să dea ordonanţa? Va da ordonabţă doar pentru completurile de cinci care-l ajută doar pe el. Îi aţâţă pe toţi, iese Tudorel Toader, face un expozeu de în final nu a înţeles nici el ce a zis, că el e ca Ion Creangă se duce cu pupăza prin tei. (…) Dar Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi. E teoria mea şi până acum s-a confirmat”, mai spus Victor Ponta.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )