Penibilitatea este la ea acasă în Consiliul Local Medgidia. Vlădescu și Butnaru știu de ce …

La Primăria Medgidia  a ajuns răspunsul  Prefecturii Constanța referitor la completarea și modificarea HCL 60/ 23.03.2017  cu privire la Regulamentul de organizare și funcționare a Clubului Sportiv Municipal Medgidia. Răspunsul este elocvent pentru starea de fapt din Consiliul Local Medgidia : hotărârea adoptată de consilierii locali Butnaru Marian, Vlădescu Luminița, Ion Narcis Ion, Rotaru Aurel, Trifan Alin, Pricop Constantin, Gheorghiu Georgiana, Feuzi Ismail, Păun Nicolae, Chiriță Liviu și Menan Samir  este nelegală . Adică abuzivă, ca tot comportamentul personajelor menționate mai sus. Personaje de o jalnică prestație administrativă, politică și, din nefericire, umană.

Administrativă pentru că nu sunt capabili, dacă tot sunt loviți de strechea opoziție cu orice preț, să pună mână de la mână  și să-și angajeze un meditator în ale legislație pe acest domeniu, Meditațiile find , eventual , ținute la Tanța și Costel”. Poate așa, printre un mic pesedist, o porție de cartofi liberali și o halbă de bere butnaristă,   reușesc să nu mai fie penibili. Așa cum sunt acum,  moment în care , minciunile și manipulările lor au fost devoalate. Că sunt așa, au sesizat în primul rând medgidienii, cei pentru care cuvântul penibil a fost cel mai folosit atunci când au comentat, pe pagina de socializare, documentul .

Politică pentru că   și-au mințit electoratul, l-au nesocoti și chiar l-au batjocorit. Au mințit susținând că la Club s-au înregistrat ilegalități în condițiile în care nici măcar Curte de Conturi nu le-a nominalizat ca fiind așa ceva și când au pretins că acolo , ca și la primărie, au fost puse la cale te miri ce furturi, când aceeași instituție menționată anterior a precizat că nu există nici un prejudiciu. L-au nesocotit , riscând să lase Medgidia fără sport, o activitate iubită de cetățeni, pentru că performanța nu se face cu lălăieli pesediste, scrâșnituri  peneliste sau hăhăilei butnaristeni ci cu oameni, infrastructură și, nu în ultimul rând, bani. Iar  prostia lor politică era cât pe ce să termine și oamenii și infrastructura  și banii.   L-au batjocorit, fie și pentru că , acum , mai precis joi, vor trebui să dezbată o altă hotărâre de consiliul, inițiată legal de primar, în loc  să aloce acest timp altor probleme  din municipiu.

Umană pentru că au dat dovadă de o nemernicie incomensurabilă lăsând jucătorii de la CSM neplătiți. Obligându-i să vină la meciuri, care cu ce au apucat. Forțându-i să facă chetă, pentru a plăti arbitri.  Și în nemernicia lor nici măcar nu au gândit la urmări. Urmări precum ce a  unui antrenor a cărui  soție trebuia să nască. Să se ducă la maternitate fără un ban în buzunar! Pentru că al ei soț a devenit victima unui război politic de cea mai josnică speță, pus la cale de niște indivizi de aceiași „valoare”.

Am fost prezentă la ședința cu pricina regulamentului și organigramei  Clubului Sportiv Municipal Medgidia. Am spus-o atunci, o repet și acum. Am asistat la un spectacol grotesc , întreținut de niște oamenii cu mințile înfierbântate politic sau de interese personale.  Niște indivizi și individe fără o minimă pregătire în administrație publică, chiar dacă unii dintre ei sunt consilierii de ceva ani.  Am spus-o atunci, o repet și acum. Rar mi-a fost dat să văd și să aud atâtea aberații pe minut și pe centimetru pătrat. Și, credeți-mă, în atâția ani de presă am văzut destule! Că am avut dreptate atunci și am dreptate acum stă mărturie răspunsul Prefecturii Constanța. Restul sunt vorbe. Vorbe de clacă pesedistă, penelistă, butnaristă…

P.S.

Ieri, mă îndemna cineva să cer puncte  de vedere Luminiței Vlădescu și lui Marian Butnaru. Deontologic , poate, ar fi trebuit să fac asta, dar asumându-mi lipsa de profesionalism ( până una alta acesta este un editorial, adică o opinie asumată) , am decis să nu fac acest lucru.  Motivul? Păi ce s-o întreb pe Luminița Vlădescu. Dacă se simte răzbunată acum când niște oameni au rămas fără nici un venit, așa cum lăcrăma domnia sa că nu și-a primit remunerația de viceprimar? Nu văd de ce în condițiile în care ea chiar nu făcea ceva în perioada când i-a fost blocat salariul și când  jucătorii și antrenorii de la CSM au fost la meciuri și,  mai mult decât atât, au obținut și victorii. Și ce să o mai întreb ? Pe ce umăr pesedist  va mai plânge de data aceasta pentru a pune pumnul în gură presei care nu o ridică în slăvi?   Și pe Marian Butnaru ce să îl întreb? Dacă nu se simte ridicol acum, când al lui demers este declarat nelegal, după ce la ședință s-a comportat precum  eminența Consiliului, venind chiar și cu potențialul  viitor director al clubului? Păi cum să-l întreb așa ceva când am constatat, cu mâhnire, că se poartă ca atare. Adică ridicol, ca o eminență căzută în desuetudine ….  

P.S. 1

Aș fi putut, eventual, să îi întreb cum vor vota joi, atunci când pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Medgidia  va fi trecută și revocarea hotărârii abuzive a consilierilor locali și aprobarea proiectului inițial așa cum prevede legea. Nu am făcut-o pentru că prefer să fiu prezentă acolo și să văd ce vor face. Sper , din suflet, să pot ajunge. Nu de altceva, dar un spectacol precum cel oferit cu nonșalanță de unii consilieri din Medgida, chiar nu trebuie ratat! Vlădescu , Butnaru bașca imberbul cu tunsoare de Beckstreet Boys știu de ce….      

Măriuca ANDRONE    

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )