Părinți, purtați mască în interiorul Țărilor Piticilor și Gravity Park!

Cu   scopul de a   menține   un   spațiu   sigur   pentru   cei   mici,   având   în   vedere   creșterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în municipiul Constanța, vizitatorii Țărilor Piticilor și Gravity Park sunt rugați să rămână în afara parcurilor de distracție dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată sau suspectă de infectare cu Covid-19, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii.

Pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și   Privat   Constanța”   îi   roagă   pe   aparținătorii   copiilor   să   poarte   mască   în   interiorul parcurilor, acoperindu-și nasul și gura.

De asemenea, toți vizitatorii parcurilor sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile deigienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități.

“RAEDPP Constanța vă mulțumește pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și   Privat   Constanța”

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )