Palaz nu a reușit „implementarea” lui Bozdoacă ca subprefect

Premierul Ludovic Orban l-a numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei pe liderul PMP Argeș, Cornel Cătălin Bulf. Decizia a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial. Mai mulți lideri și membri PMP au obținut funcții în eșalonul 2 din Guvernul Orban. Aceștia, conform stiripesurse.ro, sunt: Lucian Rădulescu, secretar de stat la Ministerul Educaţiei; Romulus Lucian Iaru, secretar general adjunct al Guvernului;Ioana Constantin, secretar de stat la Ministerul Muncii;Negruț Clement, secretar de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru; Todor Iulian Constantin, prefect de Covasna; Nicolae Silviu Ungur, prefect de Maramureș

De precizat că PMP a mai avut secretar de stat la Transporturi (Valeriu Lupu), dar și-a pierdut funcția după ce a făcut un accident și a refuzat să coopereze cu poliția.

Liberalii constănțenii își “antrenează” omul

În Constanța, organizația PMP, în fapt președintele acesteia Cludiu Iorga Palaz, a dorit ca cel de-al doilea subprefect să fie din acest partid. Mai mult decât atât, Palaz a făcut diligențe la nivel guvernamental, dar și politic- la conducerea centrală a PNL- pentru ca în această funcție să fie numită Aura Bozdoacă. Cea care a fost director executiv în Prefectura Constanța, atunci când în fruntea instituție se afla Palaz.

Și dacă la sfârșitul anului trecut lucrurile mergeau în acest sens, la începutul acestui an datele problemei s-au modificat. În fapt, așa după cum susțin sursele noastre, varianta ca Aura Bozdoacă să fie viitorul prefect a picat, cei care au dat o mâna de “ajutor” în acest sens, venind de la…liberalii constănțeni. Cei care, așa după cum susțin sursele noastre, poftesc și la funcția liberă de subprefect, postură pentru care se antrenează, deja, un penelist de la mal de mare, apt (!) să-l taloneze pe George Niculescu.

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )