Organizația PNL Constanța- „o dezorganizare și-o caricatură de liberalism”

Ne întrebam, în data de   9 august dacă, în condițiile în care  Rareș Bogdan fusese ales  prim-vicepreședintele PNL,  Bogdan Huțucă va mai fi președinte PNL Constanța ?

“Rareș Bogdan nu a fost și, pare-se, nici nu este încântat de conducerea PNL Constanța.  Mai mult decât atât, și-a manifestat “sentimentele” politice față e gruparea Huțucă încă din perioada campanie pentru alegerile europarlamentare. La momentul lansării candidaților PNL la mal de mare, eveniment care a avut loc la Pavilionul Expozițional,  după ce și-a rostit discursul pe scenă, Rareș Bogdan  a avut o atitudine nu tocmai amicală  față de Huțucă &Company. Nu că aceasta s-ar fi manifestat mai prietenos cu fostul moderator TV. În fapt, așa după cum ne-au relatat, atunci,  surse din PNL Constanța, la momentul plecării de la Pavilionul Expozițional Rareș Bogdan ar fi pus: Lui Huțucă i s-a urcat la cap ! Nu rămâne așa …”. De precizat și faptul că Rareș Bogdan, cel a cărei prezență a fost anunțată la Constanța în perioada campaniei electorale nu a mai călcat în sediul organizație PNL Constanța. Asta neînsemnând că nu a mai călcat la mal de mare…”, am scris, la acel moment.

Fără a preciza că în cadrul organizației liberalilor constănțeni situația este …galbenă. Nu precum culoare caracteristică a partidului, ci precum fețele unora dintre membrii filialei. Unii sunt așa de ciudă, alții de spaimă că le fug funcțiile de sub poponeț penelist, iar alții pur și simplupentru că  că s-au săturat de maniera în care se face politică liberală la mal de mare.

Stare de fapt a descris-o cel mai bine un cititor al site-ului nostru, printr-un comentariu scurt și la obiect:  “Adevărul este că organizația PNL Constanța, la ora actuală, este „o dezorganizare și-o caricatură de liberalism”. Liberalii pur sange au cam fost înlocuiți de foștii pdl-iști. Din nefericire, în afară de loviturile sub centura psd-ului, liberalii actuali nu se văd în proiecte și viziune, deschiderea față de cetățeni și multe altele.”

Precizăm că autorul comentariului se autointitulează Dreptul liberal. Pe cale de consecință, ce se regăsește, la acest moment, în PNL Constanța  este…stânga liberală. Nu că nu ar fi posibil când legăturile liberalilor de la mal de mare cu stânga pesedistă sunt de  notorietate și când, și la acest moment, dincolo de toate declarațiile bătăioase, încrengăturile continuă sub toate formele…

Despre toate acestea, ca și despre multe altele, vom reveni cu amănunte.

Măriuca ANDRONE ;

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )