Orban a adus infractori şi interlopi în Guvern!

Premierul să vină în Parlament şi să spună dacă scrutinul poate fi organizat în 27 septembrie.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu îi cere premierului Orban să vină în Parlament și să spună dacă pot fi organizate alegeri în 27 septembrie

Marcel Ciolacu, a afirmat că Guvernul este responsabil de organizarea alegerilor locale şi i-a solicitat premierului Ludovic Orban să vină în Parlament şi să spună dacă scrutinul poate fi organizat în 27 septembrie.

„Legal, responsabilii cu organizarea alegerilor sunt cei de la Guvernul României. Eu am transmis o scrisoare premierului Orban – şi domnul Robert Cazanciuc, preşedintele Senatului, a semnat cu mine scrisoarea – ca prim-ministrul să vină în faţa plenului reunit al Parlamentului şi să spună foarte clar dacă au scăpat situaţia de sub control şi vedem că s-au luat noi măsuri de restricţii. (…) Astea sunt atribuţiile constituţionale. Când vrei să guvernezi, să fii prim-ministru, ai şi beneficii de a sta în izolare la Vila Lac cu piscină, dar ai şi responsabilităţi. Responsabilitatea domnului Orban este clară: să vină să spună nu numai clasei politice, ci şi românilor dacă pot fi organizate alegeri, dacă pot fi deschise şcolile şi să dea lămuriri şi asigurări că românii vor merge în siguranţă, în ceea ce priveşte sănătatea lor, în ziua alegerilor. (…) Este atributul Guvernului să organizeze alegeri, nu este atributul clasei politice”, a declarat Ciolacu, la TVR1.

Președintele interimar al PSD a catalogat drept o „tâmpenie” ideea ca scrutinul să fie organizat în două zile și a spus că nu are niciun fel de comunicare cu Orban.

„Ce să vorbesc cu Ludovic Orban? El a adus infractori şi interlopi în Guvern care iau primarii PSD, îi duc la Compania Naţională de Investiţii, îi mint că le dau bani, dacă cumva primarii refuză încep şantajul asupra lor”, a afirmat Ciolacu, arătând că se referă la secretarul general al Guvernului.

El a mai afirmat că noile măsuri propuse de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă trebuie lămurite, explicate şi respectate.

Sursa foto: IceWorld

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )