Mirela Matichescu întreabă: Cum ar arăta, oare, un Executiv condus de o Mandolină? Cine să danseze în acordurile ei?

Vicepreședintele PSD Constanța, Mirela Matichescu, administrator al județului, este convinsă că moțiunea de cenzură a Opoziției nu va trece de votul din plenul Parlamentului. Argumentația a fost făcută printr-o postare pe pagina sa de socializare.

Reproducem, integral, postarea Mirelei Matichescu:

„Sunt sigură că moțiunea de cenzură a Opoziției nu va trece de votul din plenul Parlamentului. Nu fac această afirmație pentru că am informații despre așa zise negocieri și nici nu mi-a dat cineva în bobi, în acest sens. O spun pentru că, dincolo de declarațiile bombastice ale liderilor PNL, USR, ALDE și Pro România, există o realitate: în Senat și Camera Deputaților există, din fericire, mulți parlamentari responsabili.

Aleși care, vineri, se vor duce în colegiile lor. Acolo unde vor trebui să explice alegătorilor de ce au contribuit la dărâmarea unui guvern care a făcut multe lucruri bune pentru ei.

Oricât ar încerca opoziția să nege această realitate, oricât aruncă, zilnic, fake news-uri sau oricâte mizerii împrăștie despre PSD, adevărul este evident și se simte în viața de zi cu zi a fiecărui român. Salariile și pensiile au fost mărite și, spre disperarea opoziției, sunt bani pentru plata lor. Creșterea economică este recunoscută de organismele financiare internaționale chiar dacă niște Câți sau alți “specialiști” de conjunctură susțin contrariul. Investițiile în sănătate și educație se văd cu ochiul liber, dacă nu ai orbul găinii liberale. Au fost demarate procedurile pentru construirea de autostrăzi, cele la care Ludovic Orban nu a turnat nici măcar o roabă de asfalt, cât a fost ministru al Transporturilor.

Și exemplele ar putea continua, dar, teamă îmi este, oricâte vor fi acestea nu vor putea să convingă niște politruci din PNL, USR, ALDE și Pro România. Liderii acestor formațiuni politice, ca și unii dintre reprezentanții locali ai acestora, sunt preocupați doar de interesele de partid, de grup, sau personale, nedând nici un bănuț pe interesele românilor.

Au și dovedit-o, din nefericire, tot pe spinarea românilor. PNL, oaia îmbrăcată în piele PDL-istă, a tăiat salariile și pensiile. USR+Plus, alianță care se erijează în salvatoarea nației, și-a salvat doar renumele de Guvern O, zero fiind realizările unui executiv condus de Cioloș. ALDE, în postura unui partid năuc, la acest moment, a întors spatele propriului electorat doar pentru că nu i-au fost satisfăcute poftele prezidențiale.

Sunt sigură că moțiunea de cenzură a Opoziței nu va trece de votul din plenul Parlamentului. Mai mult decât atât, cred că nici măcar toți semnatarii acesteia nu o vor vota. Până și ei conștientizează că nu prea au ce să pună în loc. Oricât și-ar dori Iohannis guvernul lui, acest lucru nu este posibil. Cum ar arăta, oare, un Executiv condus de o Mandolină? Cine să danseze în acordurile ei? ALDE și Pro România spun, deja, că nu o vor face, USR nici măcar nu vrea să audă, minoritățile se pare că își pun mâinile la urechi, în timp ce ale UDMR s-au cam pleoștit.

Sunt sigură că moțiunea de cenzură a Opoziției nu va trece de votul din plenul Parlamentului. Pentru că românul, realmente, nu dorește așa ceva. Așteaptă, în schimb, responsabilitate din partea aleșilor pe care i-a trimis în Parlament. Indiferent de culoarea lor politică…”

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )