Mircea Dobre îl contrazice pe Victor Ponta !?

Deputatul Pro Romania, Mircea-Titus Dobre a exclus posibilitatea ca parlamentarii partidului din care face parte să susțină moțiuneade cenzură. Dobre a declarat la Digi 24 că moțiunea de cenzură inițiată de PSD, nu va fi ajutată de Pro Romania, întrucât căderea guvernului Orban este un obiectiv comun al social-democraților și liberalilor.

”Dacă moțiunea va trece, nu va trece cu voturile Pro România. Nu o să votăm o moțiune de cenzură care privește strict PSD și PNL. Cele două partide vor să rămână doar ele pe scena politică. Îi încurcă USR și Pro România”, a spus Dobre.

Mircea Titus Dobre a mai precizat că social-democrații și liberalii au convenit deja asupra convocării alegerilor anticipate, lucru dovedit de faptul că guvernul Orban vrea să adopte 24 de ordonanțe de urgență în ultima ședință în care ar mai putea face acest lucru.

Referitor la anunțul lui Marcel Ciolacu, legat de întâlnirea din această seară cu Victor Ponta, Dobre a replicat: ”V-ați dus pe fenta lui Ciolacu”.

Cu doar două ore înainte de această declarație, un alt deputat Pro România, Adrian Dobre, spunea că parlamentarii partidului vor decide pe seară (ieri seară) cum se vor poziționa în legătură cu moțiunea depusă de PSD.

Și, tot cu ceva timp înaintea declarație lui Dobre, Victor Ponta a transmis un mesaj prin care lăsa să se înţeleagă că Pro România susţine moţiunea de cenzură.

„Așa cum am spus : un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate și Educație – este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament și la vot de către cetățenii afectați în mod direct!”, a scris Ponta pe Facebook.

Reacţia lui Victor Ponta a venit după ce Guvernul a anunţat că adoptă proiectul de Ordonanță de Urgență prin care serviciile medicale din cadrul programelor naționale de sănătate curative, care sunt suportate din Fondul unic de Asigurări Sociale, se pot derula atât prin furnizori publici, cât și prin furnizori privați.

 

 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )