LUPU moralist, FAKE NEWS-ul și năravul PNL-ist  

Din cauza pandemiei, nu puține sunt personajele care trec prin diferite stări și încercări. Unul dintre personaje este chiar Mihai Lupu, autorul “cugetării” de mai sus.

Cel  care a trecut de la starea lichidă a gogomăniilor debitate în legătură cu irigațiile din județ, la cea gazoasă precum minciuna urât mirositoare, ca să nu spun puturoasă, referitoare la faptul că Horia Țuțuianu  a fost infectat cu “acest virus”. După cum doct definește SARS- CoV- 2 !

Cel care, realmente, este supus unei  încercări dincolo de capacitatea-i politico- administrativă: candidatura pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Grea încercare, de altfel, pentru un ipochimen scos din joben liberal pe ultima sută de metri. Acolo unde,  pentru a nu se îneca mai abitir ca tuciuriul la mal, peneliștii de la mal de mare l-au împăiat și l-au pus în fereastra organizației pe post de candidat.

De acolo aruncă FAKE NEWS-uri, iar când acestea fâsâie, nici măcar nu are decența să-și ceară scuze. Modifică, pe șeșt, minciuna inițială, menționând că Horia Țuțuianu s-a izolat la domiciliu, după ce o angajată din cabinetul său a fost confirmată pozitiv. În sfârșit spune adevărul, dar FAKE  este în continuare  în postură de LUPU moralist.

LUPU moralist, paznic  la  contractele cu statul, cele care, culmea, s-au oprit, cel puțin imoral,  taman în bârlogul său. LUPU moralist care a hălăduit prin te miri ce păduri în timpul singurului său mandat de deputat, doar peregrinările de acest gen putând să fie o explicație pentru prezența de doar 47,2% la Parlament. Altfel spus, și-a respectat mandatul cu care a fost investit doar pe jumătate. Pare-se, însă, că indemnizațiile și alte beneficii deputățești le-a luat, cel puțin imoral, pe de–a-ntregul! LUPU moralist care în patru ani de unic mandat a avut doar 8 propunei legislative, nici una devenind lege!  De cel puțin două ori imoral, în condițiile în care  alegătorii i-au asigurat un fotoliu de deputat sub poponețu-i penelist ca să facă ceva pentru Constanța și, nu în ultimul rând, să facă legi, dar pe ipochimen l-a durut la …coadă și de una  și de celelalte.

Cum LUPU își schimbă părul, dar nărăvul penelist ba, presupunem că gândește, deja, cum va proceda  dacă ajunge în funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Se va duce la muncă  în procent de 47,2 %, 52,8% din  timpului de ședere în instituți și-l va petrece pentru a pune la cale oareșce contracte între statul român ( sub toate formele de manifestare ale acestuia)) și firmele  conduse de fata aferentă, iar în privița proiectelor  de hotărâri de consiliu județean,  8 vor fi, totuși, prea multe…

LUPU moralist a mai comis o imoralitate, vorbind de mort în casa spânzuratului. În fapt, în postarea în care anunța, cu surle și trâmbițe de campanie electorală, că Marius Horia Țuțuianu este  infectat cu “acest virus”, modificând apoi cu Țuțuianu s-a autoizolat, penelistul face vorbire despre  responsabilitatea oamenilor politici.

Să îndrăznești să amintești așa ceva în condițiile în care al tău coleg de partid, senatorul Vergil Chițac, candidat PNL pentru primăria Constanța, a negat cu vehemență, inițial, varianta infectării și a băgat  în izolare majoritatea Guvernului României, bașca, premierul, este  cel puțin o  crasă lipsă de moralitate.

Să-i mai și îndemni  pe candidați să ofere oamenilor liniște și siguranță este, în  mod cert, vârful imoralității peneliste. Fie și doar dacă te întrebi câtă liniște și siguranță a oferit penelistul Chițac celor care au întrat în contact cu el, la paranghelia de 8 martie?

Cât privește asigurările pe care le transmite referitor la faptul că nu se va  folosi, în perioada care urmează, de criza sanitară, în scop electoral, s-avem rezon LUPUle moralist, tocmai ce-ai comis-o…

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )