Întrebarea lui Palaz către prefectul județului: Cum se va desfășura campania electorală în următoarele 14 zile ?

Claudiu-Iorga Palaz, președinte al  organizație Partidul Mișcarea Populară Constanța, dar și candidat al acestestei formațiuni politice pentru Senat,  a solicitat Prefectului județului clarificări asupra modului în care va avea loc campania electorală. Cu atât mai mujlt cu cât prevederile legele în vigoare  nu stabilesc clar aspectele legate de maniera în care reprezentanții partidelor pot congtinua campania pentru alegerile parlamentare.

“Consider este necesară o astfel de clarificare a modului în care se va desfășura campania electorală în perioada imediat următoare, deoarece prevederile legale în vigoare azi nu stabilesc clar aceste aspecte și există riscul ca cei care doresc să meargă în campanie pe stradă să fie supuși unor măsuri nu tocmai corecte din partea autorităților.

Partidul Mișcarea Populară își dorește să fie alături de constănțeni, dar nu vrea să încalce legislația dacă aceasta restricționează astfel de acțiuni electorale”, a explicat Claudiu Palaz demersul PMP Constanța.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )