I s-au zburătăcit zulufii de vice primăriță. Vlădeasca a rămas cu frizura adecvată: sason de consilier! 

Tribunalul Constanța – Secția de contencios administrativ și fiscal, Complet: CA17

Tip soluție: Respinge cererea de suspendare

Soluția pe scurt: Respinge cererea formulată de reclamanta VLĂDESCU LUMINIŢA în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI MEDGIDIA, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 07.07.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

UPSSSS, când să-și fluture și madam Vlădescu pletele-n vântul victorie, s-a ales doar cu un  smoc de păr…administrativ. Contencios administrativ, mai corect spus. Adică acea instanță care i-a zburătăcit zulufii de vice primăriță, aplicându-i frizura pe care o merită: sason de consilier.

Asta după ce tribunalul a tuns-o, ras-o și frezat-o cu o decizie greu de periat, fie și la recurs:   respinge cauza ca NEÎNTEMEIATĂ !!!

Altfel spus, duduia care se văicărea, mai abitir ca o precupeață, că îi sunt îndepărtate  coculețul și poponețul de pe fotoliul de vice primăriță nu a avut temei legal pentru a suspenda executarea HCL nr 37/29.04.2020. Hotărâre în baza căreia s-a pus capăt ( prea târziu, totuși)  perioadei în care Vlădeasca, în loc să-și exercite atribuțiunile administrative ce îi reveneau, și-a făcut toate mendrele…politice.

Tot politic a pozat și în victimă, de parcă neasumarea de răspunderi, presiunile asupra angajaților din primărie, neimplicarea în rezolvarea problemelor reale ale comunității, defăimarea instituție bașca alte “minunele”  sunt scrise în  statutul unui partid sau al altuia.

Luminița Vlădescu, eterna și “fascinata” învinsă în competiția pentru funcția de primar în municipiului Medgidia este doar o…claie de frustrări politice. Pe care, neavând cine să i le „bigudeze” ca atare, mulți colegi de partid preferând să o scarpine în vârful capului doar pentru a nu-i mai auzi  jelaniile penibile,  și le-a etalat sub forma unor cosițe.

Cosițe ce se transformă mintenaș în țepi geluiți cu interese personale, de grup sau de partid.  Sau mai direct spus, cu orice numai cu interesele locuitorilor din Medgidia nu!

Nu am habar dacă va fi “tapată’ așa cum merită și la recurs, dar știu sigur că  nu puțini sunt cetățenii acestui municipiu care  și-o imaginează deja în cea mai nimerită postură: cheală politico administrativ.

PS .

Și dacă se jenează cu această inedită coafură, la fel de mulți locuitorii din Medgidia sunt dispuși  să îi achiziționeze o…perucă. Oricât de scumpă ar fi, importat este să scape de Luminița Vlădescu!

Măriuca ANDRONE

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )