Huțucii s-au dat cu poponețul liberal de carosabil! Transportul județean (tot) nu poate fi subvenționat…

AEC a pierdut, definitiv, procesul intentat Consiliului Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța (CJC) a câștigat definitiv la Curtea de Apel procesul intentat de Asociația Elevilor Constanța (AEC) privind acordarea de subvenții la transportul în județ pentru elevi.

AEC a solicitat obligarea CJC sa acorde facilități la transport în județ pentru elevi. Pe fond, în primă instanță, Tribunalul Constanta a respins acțiunea formulata de AEC. Asociația a formulat recurs, dar Curtea de Apel Constanța l-a respins.

Aceasta este informația seacă. Dincolo de ea stă o realitate cel puțin amuzantă, ca să nu îi spunem ridicolă de-a dreptul. Concret, de la momentul la care Asociația Elevilor Constanța a început demersurile în vederea obținerii de subvenții la transportul în județ, reprezentanții PNL în Consiliul Județean Constanța doar nu s-au dat cu poponețele liberale de carosabil. În rest , le-au făcut pe toate. Au postat toate prostioarele posibile, fără a avea vreun argument legal întru susținerea aberației cu subvenția. Au luat cuvântul în ședințele CJC, mai corect spus s-au dat în spectacol, ori de câte ori au fost discuții pe această temă. Și, ce este mai grav, i-au “alimentat” cu minciunele pe reprezentanții Asociația Elevilor Constanța, încurajându-i chiar în comportamentul lor. Nu de puține ori obraznic. Ca să nu îi spunem direct tupeist. Chiar și atunci când reprezentanții conducerii CJC au încercat să explice că, din punct de vedere legal, nu este posibil să fie subvenționat transportul în județ.

În fapt, Huțucii ( Huțucul = unitatea de măsură a gogomănie politice) din CJC s-au folosit de elevi doar în scop electoral. În rest, i-a durut la… poponeț liberal. Cel cu care mai aveau puțin și se dădeau de carosabil. Și, sinceră să fiu, nu m-ar mira dacă acest lucru chiar s-a întâmplat . Doar așa se poate explica de ce li s-a urcat la cap aberația conform căreia transportul județean poate fi subvenționat! Doar așa se poate explica abnegația de care au dat dovadă consilierii județeni PNL, bașca reprezentanții conducerii organizație , în a susține o chestiune vădit ilegală.

În rest, s-auzim de bine despre Huțuci. Dar și despre Huțuc ca și unitate de măsură a gogomănie politice…

Măriuca ANDRONE

 

 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )