Herjeu reacționează: „m**e ” nu este înjurătură?!

Radu Herjeu a reactionat după explicațiile celebrului slogan împotriva PSD, primite la CNA. „CNA live: e de-un penibil monstruos modul în care tot felul de „intelectuali” au încercat să explice că „m..e” nu e înjurătură şi nu are nimic vulgar sau injurios! Dacă fanii lor sunt proşti, e trist, dacă ne cred ei pe toţi prosti, e hilar! Cu adevărat tragic ar fi ca ei chiar să fie convinşi de ceea ce spun”, a spus Radu Herjeu. De asemenea, în vară, membrul CNA afirma, în ceea ce privește mesajul anti-PSD, că „acum sunt înjurat pentru că nu-mi plac înjurăturile! #Injuratura_Salveaza_Romania”. „Deci m*** se acceptă!”

Totul a plecat de la posesorul unei mașini cu plăcuțele de înmatriculare „M**e PSD”. Într-un final, rămas fără plăcuțe în România. Ajuns în Suedia, a făcut o solicitare autorităților pentru a putea utiliza în continuare mesajul.

“Am primit răspuns de la autoritățile suedeze în legătură cu numerele de înmatriculare. Mi s-a comunicat ca nu mi le restituie, dar pot face altele fără să folosesc cuvântul PSD, deci m*** se acceptă!”, a scris Răzvan Ștefănescu pe Facebook.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )