Gura Tăriceanului adevăr grăiește? PSD își va sabota moțiunea de cenzură!

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că este sceptic că vor vota toți parlamentarii PSD moțiunea de cenzură, pentru că sunt zeci de senatori și deputați care nu mai prind alt mandat și ar risca să își încheie mandatul mai devreme cu câteva luni.

„În PSD sunt 100 de parlamentari care nu se vor mai regăsi în viitorul Parlament, potrivit sondajelor de acum. Poate PSD își va îmbunătăți scorul și vor fi, să zicem, 80 de parlamentari care nu mai au șanse să prindă un mandat. Credeți că ei au interes să plece acasă cu 6 luni mai devreme?”, a declarat Tăriceanu, la România TV.

PNL- e ușor să pornească la vale și nu știe unde să se oprească

Șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a precizat și ca organizarea de anticipate ar aduce „haos” în Romania și s-ar ajunge la o „catastrofă” pentru că totul se va bloca în administrație.

„Problema anticipatelor. Ce se întâmpla? Nu ideea este cea care trebuie sa ridice marea problema. Problema in Romania este procedura care trebuie parcursa si care durează 4 luni de zile. Timp in care in Romania se instaurează haosul: țara nu mai este guvernată, guvernul are putere limitata. Ce să se mai ocupe de pensii? Nu mai are cum, chiar daca ar vrea. Toata administrația centrală și locală se va bloca. Asta este o catastrofă pe care cei care n-au lucrat la nivel înalt in Guvern nu o pot înțelege si evalua. Dintre oamenii politici, l-am văzut doar pe fostul președinte Băsescu spunând acest lucru, că anticipatele sunt o catastrofă, trebuie să înțelegem consecințele. D-asta spune Orban ca ‘Asta e’. De pe valul pe care e acum (PNL) e ușor să pornești la vale si nu știi unde te oprești”, a zis Tăriceanu

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )