Gică Hagi a demisionat de la Viitorul!

S-a ocupat de pregătirea echipei de seniori  în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020

Gheorghe Hagi a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina oficială a clubului de fotbal FC Viitorul Constanța că se retrage din funcția de manager al echipei de seniori.

”Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1.”, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială a clubului de fotbal FC Viitorul Constanța

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )