“Fi-mi-ar scârbă de voi, politicieni mincinoși și infractori mână în mână cu interlopii”

Senatorul PSD Paul Stănescu, fost vicepremier și fost președinte al Consiliului Județean Olt, a declarat  că se cunoștea despre existența unor clanuri interlope în Olt.  Stănescu a menționat chiar că există oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu aceste grupări, precizând că personal nu cunoaște nici un interlop din acest județ.

Jurnalista Sorina Matei îl contrazice însă, publicând pe pagina sa de socializare un aviz dat , în 2013, de Comisia de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, comisie condusă, la acel moment,   de Paul Stănescu. Sub semnătura acestuia, s-a dat aviz pentru un parc de panouri fotovoltaice, întins pe o suprafațăp de 17 hectare, la Caracal. Beneficiarul este Nicușor Oacă, unul dintre șefii clanurilor interlope din oraș.

Documentul este însoțit de o postae dură a Sorinei Matei la adresa lui Paul Stanescu.

“Fi-mi-ar scârbă de voi, politicieni mincinoși și infractori mână în mână cu interlopii, clanurile și crima organizată care vă conduc, vă strâng voturi şi vă pun în funcţie şi-apoi, normal, deveniţi sclavii lor. Paul Stănescu, nu ți-e rușine? Nu ţi-e ruşine că te ajută în alegeri crima organizată şi apoi dai şi tu ceva la crima organizată. 17 ha, gen. Afacerea panouri fotovoltaice. Fiecare cu clanul vostru. Voi, cei care ar trebui să conduceţi şi ar trebui să fiţi curaţi, voi sunteţi principala problemă. Sunteţi vulnerabili, deci şantajabili, deci controlabili. Normal că vă conduce crima organizată ca şi pe ăia din Poliţie care sunt puşi tot de voi special să nu deranjeze reţelele. Problema reală e la politic, la voi, şi la tine Stănescule. Normal că mor oameni nevinovaţi în acest lanţ al complicităţilor voastre infernale şi infracţionale. Cine să găsească, să salveze, băi Stănescule, fetele? Crima organizată ţinută de voi în palmă care e implicată ca şi voi şi oamenii voştri? The organized crime este puternică, Stănescule, pe slăbiciunile voastre şi voi sunteţi cârpele, marionetele ei. Caracteristica oricărei vulnerabilităţi, băi, Stănescule este că e exploatabilă. #HaiSiktir

#FĂRĂInterlopi

#FĂRĂOrganizedCrime

#AICINUeKarakal”, a scris Sorina Matei pe pagina sa de socializare.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )