Felix Stroe și-a depus mandatul! Primarii PSD i l-au dat înapoi…

La întâlnirea lui Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța,  cu primarii social democrați, liderul filialei de la mal de mare a fost dispus să-și depună mandatul, dacă acest lucru i-ar fi fost cerut. În fapt, așa după cum susțin sursele noastre, Felix Stroe a început întâlnirea cu această problema. Sursele  care au participat la întâlnirea de ieri afirmă că acțiunea lui Felix Stroe s-a dorit a fi obținerea unui vot de încredere de la cei care vor avea un cuvânt greu de spus, la alegerile parlamentare.

Că a fost un gest de asumare sau o mișcare bine gândită, este irelevant la acest moment. Important este că președintele organizație PSD Constanța are susținerea primarilor social democrați. Cei care, așa după cum susțin sursele noastre, nu au luat în calcul retragerea lui Felix Stroe din această funcție politică, votul de încredere fiind unanim. Mai mult decât atât, la plecarea din locația în care a avut loc întâlnirea, au existat aleși locali care s-au manifestat destul de vocal întru susținerea lui Stroe.

De la acest moment, candidatura acestuia pe prima poziție la  Senat este o certitudine. Celelate candidaturi, atât la Senat cât și la Camera Deputaților, urmează a fi stabilite vineri,16 octombrie.

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )