De la PSD pentru Iohannis. O propunere de premier „greu de refuzat”

Votul pe moțiune- miercuri la ora 12,00

Deşi iniţial era planificat pentru joi, 6 februarie, votul final pe moţiunea de cenzură va avea loc miercuri, cu o zi mai devreme, a anunţat Marcel Ciolacu, într-un interviu la Antena 3. Preşedintele interimar al PSD a afirmat că voturile pentru moţiune există, iar după căderea Guvernului PSD va înainta preşedintelui o propunere de premier „greu de refuzat”.

„Propunerea noastră va fi miercuri la ora 12,00, votul pe moțiune. Nu are rost să mai lungim. În momentul de față există voturile pentru ca această moțiune să treacă. Noi ne dorim să dăm Guvernul Orban jos și cred că vom reuși miercuri”, a declarat Marcel Ciolacu. Ciolacu a mai subliniat că următorul pas este ca PSD să meargă la președintele Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru.

„Mai departe intrăm într-o logică constituțională. Vom merge cu o propunere de premier care nu este membru PSD. Este vorba despre un intelectual de stânga recunoscut și un om ca el, din punctul nostru de vedere, va fi greu de refuzat pentru președintele României”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )