De ce se agită ginericul Crușoveanu mai abitir ca un pepsi răsuflat?

Pe principiul “de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”, la ședințele CJC, consilierul liberal Marian Crușoveanu, ginericul, așa după cum îl alintă colegii lui de organizație, este tratat cu indiferență. Ca să nu spun direct cu lehamite. Stare care se citește, nu de puține ori, pe fețele celorlalți consilieri județeni. Și când spun celorlalți, mă refer inclusiv la cei ai PNL. Oricât ar încerca aceștia să-și disimuleze grimasele, ele sunt evidente, ori de câte ori ginericul își face numărul.

Adică se agită mai abitir ca un pepsi răsuflat. Așa cum sunt, de altfel, remarcile sale la proiectele de hotărâri dezbătute în ședințe. Ordinare sau extraordinare, nu contează, Crușoveanu croșetează! O prostioară pe față, două aberații pe dos. Două aiureli pe față, o elucubrație pe dos. Și uite așa, speră ipochimenul că o să-i iasă un papion!

Accesoriu esențial pentru un liberal pur sânge. Drept este că până acum i-a ieșit doar o …cordeluță, dar ce contează. Crușoveanu perseverează! Așa cum a făcut și la ultima ședință de Consiliul Județean.

Atunci când s-a dezbătut proiectul de hotărâre privind “aprobarea asigurării serviciilor de pază și monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparținând Consiliului Județean Constanța cu Direcția de pază a județului Constanța.” Liderul grupului PNL, Marian Iordache, a prezentat punctul de vedere al liberalilor, anunțând că nu vor vota pentru că, din punctul lor de vedere, sumele sunt mari.

Trilu-rilu pe proiectele de hotărâri

Abia ce s-a așezat omul la loc, pe scaun, că a țâșnit Crușoveanu după microfon de puteai să juri că va interpreta te miri ce arie de opera în Fa major. A fost doar o lălăială în Re minor! Un falset pe lângă partitură, în condițiile în care refrenul Crușoveanului nu avea nici o legătură cu valoare sumelor ci cu modul în care vor fi plătiți angajații direcției!

Geaba au încercat cei din prezidiu să-l liniștească, explicându-i, cu argumente, că totul este perfect legal, iar oamenii vor fi plătiți, Croșoveanu… trilu- rilu. Inutil i s-a precizat că singura majorare la Direcția de Pază este la nivelul salariilor, ca urmare a aprobării măririi salariului minim pe economie de către Guvernul Orban, Crușoveanu…rilu- ntrilu. A ținut-o așa și după ce proiectul a fost votat!

Și asta nu-i tot. Agitația precum pepsi-ul răsuflat a continuat și la un proiect retras de pe ordinea de zi. Concret, cel referitor la aprobarea indicatorilor tehnico-economici- faza DTAX+DT aferenți obiectivului ”Amplasare catarg port drapel la Pavilionul Expozițional Constanța”, proiect inițiat de vicepreședintele CJ, Claudiu Palaz.

Proiect pentru care nici măcar nu s-a plătit vreun leuț. Dar ce contează. Crușoveanu aberează! Ba cu aliajul catargului, ba cu fișa de date, ba cu autorizația.

Și, la final, atunci când i se recomandă să mai facă încă o facultate de drept, dată fiind supeficialitatea cunștiițelor sale în materie, ginericul se enervează.

Calm, nepăsător sau mai direct spus nesimțitor de-a dreptul, a fost atunci când președintele CJC a făcut apel la liberalii pentru a se implica în rezolvarea unei probleme ce ține de Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Năvodari.

Că doar nu credea cineva că se agită, mai abitir ca un pepsi răsuflat, pentru cetățenii județului!

PS

Spun ai lui colegi de organizație că ipochimenului i-a intrat în cap liberal că poate fi un politican mare, dacă se agită tare. Tare mare …prostie.

Măriuca ANDRONE

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )