De ce nu intră Ponta la guvernare? Pentru că PSD a rămas “cu aceiași baroni șmecheri de pe vremea lui Dragnea”

Liderul  Pro România a prezentat duminică seară la România TV care este poziția partidului său legată de intrarea la guvernare:

„Noi nu vrem la guvernare, cei de la Pro Romania. Nu am cerut niciun minister, nici 10, nici 17. Am mai avut ministere și cred că o să mai fie la un moment dat timpul. Ce am propus public e că trebuie restructurat Guvernul, administrația publică, trebuie alt program de guvernare, au gaura de 11 miliarde de lei dupa gogoșile lui Dragnea și Valcov și trei, un candidat unic dacă vor ca stânga să aibă o șansă. Asta am spus tot timpul, nu am cerut noi să fim la guvernare. „ a declarat Victor Ponta.

Liderul Pro România a afirmat că este căutat de cei de la PSD, care îl sună: „Ajută-ne, că suntem într-o situație. Eu vă ajut dacă vreți să vă ajutati si voi. Dacă rămâneți cu aceeași baroni șmecheri de pe vremea lui Dragnea, care să fure ceva, să își pună niște prieteni.”

„Restructurarea Guvernului nu înseamnă că pleacă Popescu de la PSD și vine Ionescu de la Pro Romania, că nu am rezolvat nimic. Nu înseamnă doar mai puține ministere și agenții, ci alte idei, să reformezi Internele, Educația, Sănătatea, Fondurile Europene. Am cerut alt program de guvernare cu idei realizabile. Cei mai mulți din PSD zic că am dreptate, dar câțiva din jurul lui Dăncilă care erau și în vremea lui Dragnea zic -Mai bine mai furam, mai aranjam ceva și când ne ducem, ne ducem cu totul”, a menționat Ponta.

Întrebat dacă va intra la guvernare, liderul Pro România a declarat: “Nu, am vorbit că, dacă voi reușiți să obțineți restructurarea Guvernului, alt program de guvernare și un candidat unic, suntem dispuși să discutam. Nu să intram la guvernare, ci să sprijinim”

Întrebat de ce nu intră la guvernare, Victor Ponta a precizat: “Pentru că eu nu cred că vor să facă ceva bun. Dacă vor să facă ceva bun, guvernăm, nicio problemă, nu ne ferim de așa ceva.Nu înseamnă că dacă intram noi la guvernare s-au rezolvat probleme țării. Dacă se vine cu restructurare, alt program de guvernare, noi suntem de la pro, nu suntem de la contra. Dacă veniți cu ceva deștept, cu care suntem de acord, suntem pentru.”

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )