Cui îi tremură izmenuțele liberale de teama lui Cupșa ?!

Importaților, botoxatelor, istericilor, imberbilor, ipocriților și gogomanilor

Cu ceva zile în urmă, imberbul Marian Crușoveanu anunța cu emfază penelistă că Ovidiu Cupșa nu mai este membru PNL. Sinceră să fiu, m-am închinat. La modul propriu. Mai mult decât atât mi-am zis, în gând ( drept este), vreo trei ori… ptui drace .

A nu se înțelege că îl consider pe Crușoveanu vreun drăcușor politic. Nici nu ar avea abilități în acest sens, date fiind situațiile în care s-a ales cu a lui codița smotocită, atunci când a dorit să-și arate cornițele prin ședințele de Consiliul Județean. Ca să nu mai amintim de cele de la partid, momente în care, nu de puține, ori a fost aruncat în…cazanul cu smoală liberală.

Dând la o parte aceste “amănunte”, un lucru mi-a fost cert: Crușoveanu bate câmpii organizației PNL Constanța. Și nici măcar nu o face cu grație, ci cu multă mitocănie politică. Spun asta pentru că , după ce Cupșa a anunțat public că nu și-a dat demisia, nu a fost dat afară din partid și este la zi cu plata cotizație, ipochimenul a precizat că …va verifica

Să pretinzi că Ovidu Cupșa nu este liberal trebuie să fi naiv politic. Ori prost așijderea.

Nu mi-am bătut capul să mă dumiresc în care categorie se încadrează Crușoveanu, pentru că știu sigur că nefericita-i declarație exprima, de fapt, dorința a unei grupări din PNL Constanța. Grupare căreia începuse să-i tremure izmenuțele liberale la gândul că Ovidiu Cupșa se poate reactiva politic. În PNL Constanța, aici unde aceeași grupare l-a tras pe dreapta. Sau mai corect spus de unde s-a tras pe dreapta atunci când a văzut că în filială nu mai este loc pentru liberalii pur sânge. Locul lor fiind ocupat de te miri ce importați, botoxate, isterici, imberbi, ipocriți și gogomani …

Și dacă în urma unui articol publicat de un coleg de breaslă ( material în care aprecia că Ovidiu Cupșa este o varinată viabilă pentru candidatura la Primăria Constanța) au intrat în fibrilație toți cei menționați mai sus, mă întreb cum au reacționat după ce au văzut fotografiile postate de Cupșa pe pagina sa de socializare. Fotografii în care este împreună cu…Ludovic Orban! Și să nu-mi spună mie un Crușoveanu că președintele PNL avea o atitudine prietenească față de liberal care nu mai este membru de partid .

Dar stați liniștiți importați, botoxate, isterici, imberbi, ipocriți și gogomani! Ovidiu Cupșa are bun simț politic cât voi toți la un loc. Și mai mult decât atât!

Am convingerea că prezența la ministerul Transporturilor a avut legătură directă cu postura de director al Ceronav.

Funcție din care voi importaților, botoxatelor, istericilor, imberbilor, ipocriților și gogomanilor vreți să îl înlocuiți !

Chestiune pe care nu a făcut-o nici măcar PSD-ul. Și nu pentru că ar fi picat la pace, așa după cum cu nerușinare insinuați, ci pentru că, realmente, este un profesionist .

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )