Ciolacu avertizează: Consilii Județene și municipii reședință de județ vor intra în colaps financiar!

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat, după o ședință a conducerii centrale a partidului, că s-a ajuns la concluzia, pe baza informatiilor transmise de autoritățile locale, că de la 1 iunie Consilii Județene și mari municipii reședință de județ vor intra în colaps financiar.

„Cheltuielile suportate de toate autoritățile locale din țară (pentru lupta cu epidemia), indiferent de culoare politică, ajung la 500 de milioane. Banii primiți de la Guvern au fost de 17 milioane de lei. Nu este prima oară când spun de minciuna Guvernului Orban legat de fala cu care se lupta cu această epidemiei, neținînd cont că lupta ( cu coronavirusul) a fost dusă, în principal, de administrațiile locale. Începand cu 1 iunie, 1 iulie, CJ și marile municipii vor intra în colaps finacniar, nu vor mai exista bani nici pentru spitale și nici pentru protecția copilului. Împreună cu grupurile parlamentare vom veni cu amendament la rectificarea bugetară”, a declarat Ciolacu.

Moțiune împotriva OZN-uri și extratereştrii din creierul lui Cîțu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că va depune două moțiuni simple în Parlament împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros.

„Vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților, la Senat, în ceea ce-l privește pe dl ministru Cîțu și dl ministru Oros. Ținând cont că dl Cîțu a mai trecut prin această procedură la Senat, de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe dl ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public. Nu are nicio legătură o moțiune simplă cu nu știu ce site cu OZN-uri și extratereştrii din creierul dânsului”, a spus Ciolacu. Liderul PSD a mai spus că textele moțiunilor sunt în pregătire, urmând ca săptămâna viitoare să intre în dezbatere.

 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )