Cine i-a pupat mâna lui Dragnea, a mers în genunchi în fața lui Stancă și a plâns lângă canapeaua lui Oprea ?

Gura târgului PSD-ist este, uneori, slobodă și chiar dacă unii ar avea tendința să considere că spusele ei sunt simple… vorbe, nu de puține ori acestea se dovedesc adevăruri.

Sinceri să fim nu băgăm mâna în foc  pentru toate cele auzite, dar când mai mult de trei persoane susțin același lucru, despre același personaj…

Personaj a cărui identitate nu o dezvăluim, lăsând cititorilor noștri dar și colegilor de organizație “plăcerea” de a-l identifica.  

La fel de sinceri, suntem și noi curioși dacă vreun pesedist de la mal de mare are curajul de a se întreba cum mama social democrației poate fi coleg de partid cu un ipochimen de o asemenea “anvergură”.

În ordine temporală, evenimentele s-ar fi desfășurat astfel:

  • La momentul la care Petre Stancă era vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, personajul cu pricina  a intrat în biroul acestuia în…genunchi ( la propriu) pentru a fi sigur  că astfel va obține binecuvântarea întru păstrarea funcției de director . Unde anume, nu dezvăluim pentru că ar fi prea pică pară… apoasă în gură pesedită.
  • Pe când Gabriel Oprea păstorea Ministerul Apărării Naționale, perioadă în care îl pălise și avansările în grad militar pentru cine dorea și chiar  nu dorea, ipochimenului, fost cadru militar de altfel, i s-a adus la cunoștință că este posibil să fie făcut …general.   Vestea i-a fost dată chiar  de Oprea, aflat în aceeiași încăpere. El stătea pe fotoliu, ministrul fiiind  pe canapea, acolo unde se mai afla un individ interesant din punctul de vedere al legăturilor cu serviciile. La auzul veștii, pesedistul de la mal de mare și-a scos ochelarii și a început să …plângă. “Domnule general sunt onorat de propunere”, i-ar fi spus, printre lacrimi lui Oprea. Nu a fost să fie, însă, așa că promisiunea lui Oprea a rămas doar apă. De ploaie.
  • Aflat în dificultate …politică, asta ca să nu intrăm în alte amănunte , același personaj a solicitat o întrevedere cu Liviu Dragnea. Cel care a acceptat să-l întâlnescă, dar, ocupat fiind, discuția a avut loc pe marginea unui drum, acolo unde fostul președinte al PSD a aterizat din elicopter. După ce s-a asigurat că are, încă, susținea liderului social democrat, peseditul de la mal de mare i-a …pupat mâna acestuia!  Să spunem că apoi, adică la momentul la care Dragnea a fost arestat, s-a spălat ( doar cu apă)  pe mâinii mai abitir ca Pilat din Pont? Nu mai spunem…

Precizăm doar că cele relatate mai sus pot fi răutăți ale gurii pesedite ( și nu numai), dar nu excludem nici varianta ca ele să fie adevăruri.

Ca să fim siguri, rugăm, insistent, ca, în cazul în care vreun  personaj din PSD Constanța   se simte lezat, să ne contacteze. Nu de altceva, dar, poate, scena mersului în genunchi nu s-a desfășurat în biroul de la CJC ci în cel de la partid, Oprea, poate, nu stătea pe canapea ci pe fotoliu, iar Dragnea, poate, nu a descins din elicopter ci din jeep.

În rest, dacă personajul  se simte lezat îi sugerăm, respectuos, să ne dea în judecată. Pe persoană fizică. Cu nume și prenume …

Abia așteptăm să vedem cine recunoaște, singurel, că a făcut cele descrise mai sus …  

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )