Cere protecţie la o nuntă unde va fi naş! Are cineva numărul de telefon al ministrului Vela?

Discount  la elicopter sau măcar la jandarmii călare

Sindicatul Europol a publicat pe Facebook, o postare care face referire, ironic, la acţiunile desfăşurate de poliţişti cu ocazia priveghiului şi înmormântării lui Emi Pian.

„După ce MAI a păzit clanul interlop la priveghiul lui Pian, acest cetăţean ne-a trimis un mesaj, spunându-ne că are nevoie de pază şi protecţie pentru o nuntă unde va fi naş. «Aveţi careva numărul de telefon al ministrului Vela, să îl putem pune în legătură? Poate face discount şi la elicopter sau măcar la jandarmii călare: ‘Am un eveniment cu 100-120 de persoane la care sunt naş, în septembrie, şi am nevoie de pază, dezinfectant şi măşti de la MAI. Unde pot face solicitarea?»”, se arată în postarea de pe pagina Sindicatului Europol.

Poliţia Română a acţionat, în ultima săptămână, pe baza mai multor analize ale structurilor specializate, astfel încât siguranţa comunităţii să fie prioritară, iar unele „anecdote” ale unui lider sindical se bazează pe lipsa de experienţă în munca operativă, se arată într-o precizare a IGPR, după postarea pe Facebook a sindicatului Europol care face referire, ironic, la acţiunile desfăşurate de poliţişti cu ocazia priveghiului şi înmormântării lui Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )