Ce “vrăji” a mai făcut PMP-ul lui Palaz?!

De la pușcărie la… primărie

Conform anunțului făcut de PMP Constanța, organizația județeană s-a întărit cu o nouă structură organizatorică în comuna Poarta Albă. Președintele interimar al acestei noi structuri, precum și candidat pentru funcția de primar a fost desemnat Viorel Ailincăi, fostul director al Penitenciarului Spital Poarta Albă.

Așa după cum au precizat reprezentanții organizației județene, împreună cu Viorel Ailincăi au aderat la PMP un număr de 110 locuitori din comună.

Nu vor avea subprefect, dar negociază funcții prin instituții

După cum am anunțat într-un material anterior, tentativa PMP de a avea funcția de subprefect, în persoana Aurei Bozdoacă, a eșuat, chestiune recunoscută, cu jumătate de gură politică, chiar de Claudiu Iorga Palaz, președinte al organizație județene. Prin cealaltă, Palaz a scăpat informația conform căreia negociază obținerea de alte funcții pentru membrii PMP Constanța, refuzând , însă, să precizeze care sunt acelea, în ce instituții și cine sunt cei care le vor ocupa.

Candidează, dar nu s-a hotărât la ce! Primărie, Consiliul Județean … Parlament?

Întrebat fiind dacă va candida la alegerile ce vor urma în acest an, Claudiu Iorga Palaz a anunțat că da, fără a preciza, însă, la ce anume. Motivul ? “Este prea din timp, nu m-am gândit, încă, dar voi candida din partea PMP”, a declarant Palaz. Cum alegerile de anul acesta sunt localele și generalele, variantele sunt clare Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Paramentul României. Care dintre aceste trei opțiuni ca fi cea aleasă, rămâne să aflăm la sfârșitul acestei luni, moment la care Claudiu Iorga Palaz își va anunța candidatura.

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )