Ce mai contează 154.000 lei într-un municipiu bogat? Așa cum este Constanța !

Astăzi, la  ședința  Consiliului  Local Municipal Constanța, consilierii liberalii nu au votat proiectul 9 de pe ordinea de zi. Acesta face referire la stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului, începând cu anul 2019, iar inițiatorul este primarul Decebal Făgădău. Cei nouă consilierii ai PNL au votat împotrivă, dar majoritate celor 15 consilieri PSD și PMP a adoptat proiectul.  

“PNL votează împotriva celor două taxe introduse suplimentar în 2019, respectiv pentru acordarea atestatului administratorilor de condominiu, la fel și pentru proiectul privind oportunitatea plății în vederea emiterii PUZ modificat, adică plata sumei de 500 de lei”, a explicat Adriana Arghirescu, liderul grupului PNL din CLM.  

Consilierii liberali  au votat și împotriva proiectului 10. Proiectul face referire la  aprobarea cotizației anuale a municipiului Constanța la Asociația Axa de Dezvoltare Brașov – București – Constanța, precum și a cotizației aferente lunii decembrie 2018. Consilierii PNL au considerat că este  inadmisibil să fie plătită  suma de 154.000 lei anual, cotizația ce revine asociației, pentru un bugetul… salariaților acesteia.   Arghirescu l-a întrebat  pe Decebal Făgădău, dacă știe cât de greu se fac 154.000 lei, în condițiile în care acești bani nu  reprezintă  proiecte ale asociației.  Întrebare a rămas fără răspuns. Dar , poate că, într-un municipiu bogat, precum Constanța, ce mai contează 154.000 lei.  Așa că ce sens mai avea să dea vreun răspuns Decebal Făgădău…    

 

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )