Care sunt proștii din Consiliul Județean Constanța ?

 “La ora actuală, guvernul României este condus doar de două persoane. Darius Vâlcov și Sevil Ssaideh. Ei conduc din punct de vedere al execuției. Sevil Saideh a acaparat guvernul”,a declarat Mircea Dobre, deputat Pro ROMÂNIA.

Parlamentarul constănțean, fost membru PSD, apreciază că nici acum, în postura de consilier al premierului, dar nici atunci, când deținea portofoliul de la Dezvoltare, Ssaideh nu a făcut ceva pentru Constanța . “În momentul în care era ministru al Dezvoltării Regionale, eu eram  ministru la  Turism. Eram colegi de guvern, de partid nu pot să spun   pentru că nu a mers pe stradă cu mine în campanie electorală, singurul ei merit politic fiind că îl are naș pe Liviu Dragnea. Colegi de guvern fiind, am discutat cu ea să vedem ce putem face în privința proiectelor pentru Constanța. Mi-a spus un singur lucru <ăia la Consiliul Județean Constanța sunt niște proști>. I-am explicat că nu contează cine conduce Consiliul , ci oamenii care lucrează acolo, oameni cu care, de altfel, a lucrat. Și nu poate să spună că atunci erau buni, iar acum sunt proști. Nu și-a schimbat atitudinea. Haideți să ne uităm ce a făcut Sevil Ssaideh pentru Constanța. Nimic! S-a ajuns să se bucure Consiliul Județean Constanța  de nu știu ce program pe PNDL,  că pune nu știu ce țevi”, a declarant Mircea Dobre.

Întrebat fiind despre supărarea lui Ssaideh față de Constanța, primarul Decebal Făgădău a evitat să dea un răspund clar în acest sens, vorbind însă de “o doamnă blondă” care nu este tocmai favorabilă administrație publice locale și județene.

Cel care a pus capăt dilemei, dorind mai degrabă să nu agite spiritele  politice, a fost consilierul județean Gheorghe Donțu cel care, întrebat despre afirmația cu proștii, a concluzionat: „prostul, probabil, sunt eu!”.

Măriuca ANDRONE

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )