Când Cîțu îl amenință cu pușcăria, Teodorovici îl trimite să tragă o liniuță puternică!

După ce a trecut moțiunea simplă chiar împotriva sa, minisitrul de Finanțe l-a amenințat, voalat, pe Eugen Teodorovici, fost deținător al aceluiași portofoliu, cu pușcăria.

”PSD știa, de un an, că deficitul va fi 4%. Trebuia să ia măsuri. Faptul că azi vorbim despre un deficit excesiv, că trebuie să calmăm piețele, să venim cu un mesaj transparent… este cauzat de minciunile spuse de PSD și, în speță, de Eugen Teodorovici, în ultimul an. Trebuie să discutăm despre legea răspunderii ministeriale care penalizează cu pușcăria pe cei care mint în ceea ce privește datele oficiale”, a menționat Florin Cîțu.

În momentul în care Cîțu răspundea la întrebările jurnaliștilor, a apărut în cadru și fostul ministru al Finanțelor. Acesta s-a auzit zicând: ”Du-te și trage o liniuță la Guvern, cum tragi, de obicei, la Finanțe. Trage o liniuță puternică!”.

Pe seară, Eugen Teodorovici a anunțat că va face public procesul verbal pe care l-a încheiat cu Florin Cîţu la predarea mandatului.

„Mă gândeam de ce nu am pus totuşi până acum acel proces verbal pe care l-am avut cu domnul Cîţu la predarea mandatului. Cred că mâine o să verific dacă sunt elemente confidenţiale în acel document şi dacă nu, o să postez eu întregul proces verbal cu toate situaţiile la zi, inclusiv cu cea bugetară, absolut toate cifrele pe care un ministru le lasă la plecare celui care vine şi preia mandatul. Domnul Cîţu nu a semnat acel proces verbal, nu am înţeles de ce. Este un document asumat de toţi colegii de la Ministerul de Finanţe, pentru că aşa este procedura. O să-l fac public pentru ca cei care vor să ştie care este realitatea să se poată uita pe acest document”, a declarat Eugen Teodorovici la TVR.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )