Ca… cocota cu prăjina. Barna reacționează înainte de a fi acuzat !

Adevărul despre candidatul USR + PLUS

Candidatul la preşedinție al USR – PLUS, Dan Barna, a reacționat după ce Rise Project a anunțat că publică ”Adevărul despre Dan Barna”. Barna spune că jurnaliștii au discutat cu el și au investigat proiecte pe care le-a desfășurat în perioada anterioară intrării în politică. şi care nu au rezistat, el precizând că a contribuit la reușita a zeci de proiecte şi că a ajutat autorități publice şi ONG-uri să acceseze fonduri.

”Am avut săptămâna trecută un interviu cu cei de la Rise. Am înțeles că au investigat proiecte pe care le-am desfăşurat în perioada anterioară intrării în politică, când eram antreprenor şi consultant în domeniul fondurilor europene. Rise s-a concentrat pe câteva întreprinderi care nu au rezistat după perioada de sustenabilitate a proiectelor cu finanţare europeană. E un risc inerent şi asumat în astfel de cazuri, mai ales într-o etapă de pionierat”, a afirmat Dan Barna.

El a relatat că le-a răspuns deschis şi onest la toate întrebările celor de la Rise Project..

”Îl consider un exerciţiu de transparenţă şi normalitate într-o campanie electorală. Nu am nimic de ascuns. Am lucrat 10 ani în fonduri europene şi am construit una dintre cele mai de succes companii în domeniu. Am contribuit la reuşita a zeci de proiecte. Am ajutat autorităţi publice, ONG-uri şi companii care au avut nevoie de fonduri. Mii de oameni au lucrat în aceste proiecte. Am fost pasionat de munca mea şi sunt mândru de ceea ce am reuşit să fac, a fost o experienţă extraordinară”, adaugă liderul USR.

Jurnaliştii de la Rise Project au postat pe Facebook un anunţ conform căruia ”în curând” vor publica ”Adevărul despre Dan Barna”.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )