Bogdan Moșescu – de la City manager la clovnul politic al unor interese dubioase !

Lume, lume, spectacol minune! Bogdan Moșescu și-a făcut numărul politic, acompaniat de doi comici vestiți ai scenei organizațiilor de partid de la mal de mare.

A dorit să-și  etaleze mușchii de trapezist european, dar i-a ieșit doar un balans îngălat precum cele executate la iarmaroc de vreun acrobat chel, burtos și prea îmbătrînt de peregrinările de prin te miri ce sate uitate de lume.

Și când te vezi ce tânăr este, și când îți  aduci aminte ce flik flakuri făcea în postura de City-Manager al municipiului Medgidia, și când mai iei în calcul și multele zerouri din ale lui remunerații, mai că-ți vine să-l întrebi: Moșescule, câte tumbe politice poți să faci astfel încât să uite lumea ce-ți poate pielea…administrativă? Că de cea de pe obraz nici nu poate fi vorba, dată fiind grosimea!  

Nu de altceva, dar nici vreo mie- una după alta- nu vor reuși să ascundă ce este, de fapt, prospătul candidat al USR la funcția de primar în Medgidia. Un farseur! Și nici măcar unul cu ștaif.

Mai degrabă unul cu apucături de șatră, în condițiile în care și-a pus poalele în cap acuzând conducerea autorității locale, așa după cum cu emfază îi definește pe foști colaboratori, că nu a finalizat “mirobolantele” lui proiecte pe fonduri europene pentru că nu a vrut să respecte  corectitudinea cheltuirii banului public.

În general, copiii spun lucruri trăsnite, dar pare-se că apucătura se aplică și în cazul imberbilor care cred că postura de fost  City-Manager îi permite să facă mișto chiar de locuitorii City-ului.

Păi dacă vorbim de corectitudinea cheltuirii banului public, poate le explică Moșeșcu medgidienilor pe unde și-o lăsa pe ai lui atunci când număra leuții primiți la salariu pentru NIMIC. Adică fix ce a făcut ipochimenul în instituție. NIMIC pe un salariu imens, fiind cel mai bine plătit funcționar din administrația publică a județului Constanța.

Dacă pretinde altceva, poate arată vreun proiect semnat de el. Nu de proiectanții, nu de consultanții! De el, Bogdan Moșescu în calitate de City Manager. Semnat. Nu îndosariat, nu cărat precum face o secretară! Dacă nu un proiect, măcar o cerere de finanțare, că la câte finanțe și-a băgat în buzunar… Și el, și a lui logodnică, bașca o cumnată șefă de birou juridic.

Un trio interesant. Care a cântat partitura victimelor atunci când, prins fiind cu oarece mișmașuri  a fost poftit să-și continue maneaua la altă masă. Ca orice gurist  – trapezist care se „respectă”, Moșeșcu s-a pus pe reclamații. Că doar nu credeați că pe muncă? 

Pe cine a reclamat? Pe Valentin Vrabie cel de care se leapădă acum susținând că nu a fost colaborator al acestui, pentru că a fost angajat de către… locuitori. Uauuuu! Să fi fost un referendum în acest sens în Medgidia și nu a avut nimeni habar de el? Un referendum prin care cetățenii s-au pronunțat asupra oportunității angajării “genialului” Moșescu?  Sau, poate, au fost  organizate alegeri pentru funcția de City manager? Moment la care medgidienii disciplinați s-a așezat la coadă, pentru a-l vota pe ipochimen. Altul neexistând, de altfel…  

Dacă nu ar fi de plâns, imberbul de mai sus este, evident, de râs. Adică un fel de clovn! Un clovn care nici măcar nu mai smulge zâmbete, în condițiile în care mai stârmocește la ușile Primărie Medgidia- mai mult prin concedii medicale decât muncind-  și când, pozând  în îngerul dreptății USR-iste, urmărește, de fapt interesele unei grupări dubioase, ca să nu-i spun altcumva, din municipiu.

În rest, îi urăm succes lui Bogdan Moșescu în competiția ce va să vină, dar și multă răbdare medgidienilor care vor asista la spectacolul penibil al unui clovn care, între a fi un manager responsabil sau un trapezist de doi lei al unor interese îndoelnice, a ales circul… politic.

PS

Trebuie să recunoștem, totuși, că dă bine în poze alături de cei doi comici vestiți ai ai scenei organizațiilor de partid de la mal de mare. Unul dintre ei, reușid chiar să smulgă hohote de râs atunci când a susținut că Valentin Vrabie ar fi trebuit să facă un pas în spate pentru a -și rezolva problemele penale. Să râdem de faptul că  individul este avocat și ar trebui să aibă habar că în România funcționează, încă, prezumția de nevinovăție? Sau să plângem la ideea că partidul pe care îl reprezintă se erijează drept o formațiune europeană care respectă drepturile omului? Medgidienii sunt cei care vor decide…

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )