Alertă în farmacii. Nu cumpărați Aur Derm –cremă cu mimoză, smirnă și propolis !

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale a emis un avertisment cu privire la un produs folosit frecvent în cazul copiilor în România.

„Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale informează cu privire la produsul AUR DERM CREMA CU MIMOZA, SMIRNA SI PROPOLIS! Crema a fost notificata ca si produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conținând in realitate substante active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriaca de profil, care a emis o alerta in acest sens.

Produsul nefiind inregistrat ca si medicament, ANMDM a intreprins toate demersurile care se impuneau in acest caz, in limita de competenta a institutiei.

Avand in vedere posibilul impact negativ asupra sanatatii persoanelor carora li se administreaza acest produs, ANMDM atentioneaza pacientii, publicul larg sa nu achizitioneze AUR DERM CREMA CU MIMOZA, SMIRNA SI PROPOLIS, aflat inca pe piata, pana la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmata de distrugerea produsului”, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale.

 

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )