Acele, bricele și…ibricele RAEDPP  la mâna PNL-istului Hira!  

Dacă tot s-a văzut ispravnic pe tarlaua RAEDPP, Stere Hira, Teo pentru amici de tot felul, și-a suflecat mânecile PNL-iste și s-a pus pe treabă. Mare și multă, căci nu-i de colo, după ce ți-ai așezat poponețul politic pe fotoliul de director, să-ți bați creierul cu o regie a cărei activitate “trebuie eficientizată printr-un management performant”. Așa după cum a anunțat deja, public, ipochimenul din fruntea RAEDPP.

Cum nu a lămurit foarte elocvent ce înțelege prin management  performant, ne permitem, absolut prietenește și total dezinteresat, să îi transmitem că  în această categorie nu intră:

  • “Cadorisirea” familiei Cușu cu spațiile din Piața Tomis 3, chiar dacă reprezentanții acesteia au început deja să semneze contracte cu furnizorii de matriale pentru reamenajare. Și, mai mult decât atât, în ciuda faptului că actualul director al RAEDPP este, pe persoană fizică,  nepot de văr al onorabilei  familii menționate anterior.
  • “Atenția” deosebită acordată imobilului din strada “Răscoala din 1907” numărul 28, clădire la ușa căreia amușină multe interese. De te-gălbeneșri, nu alta….
  • „Neatenția” față de casele “Embiricos” , „Theiler”  sau altele, clădirii de patrimoniu  ajunse precum fata de condiție bună rămasă fără avere, la bătrânețe. Adică săracă lipită pământului, după ce tata ( a se citi RAEDPP), de-a lungul vieții i-a băut dota, iar acum, același părinte cu redingotă nouă  și…galbenă,  îi caută un soț care se va face că nu observă  ridurile de pe blazonul domnișoarei trecute de prima tinerețe, în condițile în care îl va cumpăra la un preț de nimic. Adică de RAEDPP…
  • “Igienizarea” bazarului de la Gorbaciov, acolo unde comersanții de te mirii ce mărfuri ( inclusiv cele necesare pescuitului) au fost deja anunțați să-și  ia acele, bricele și…ibricele   pentru că vor năvăli nea Teo și ai lui. Ai lui comersanți, bineînțeles!
  • “Amiciția” cu Dumitru Nancu, afișată ostentativ chiar în ziua instalării în fruntea Regiei, cu atât mai mult cu cât acest personaj ( aflat în cercul de interese al familiei Stavrositu) traseist de la PNL la ALDE și retur, are o istorie cel puțin interesantă. De la acuzația de plagiat a lucrării de doctorat la Academia de Informații, până la cea de furt a 25 de telefoane și tablete în perioada în care a fost director la RADIONAV. Ca să nu mai adăugăm faptul că nu îi poate da sfaturi interesante în materie de management performant, în condițiile în care singura realizare a lui Nancu în fruntea RADIONAV a fost menținerea unor salarii cât mai mari într-o companie cu pierderi mult mai mari. Companie ajunsă în faliment…
  • “Ușuirea” unei jumătăți din personalul RAEDPP pe considerente de afinități politice sau de plată a unor polițe personale. Că doar nu-și imaginează cineva că „implementarea” unor angajați cu carnet de partid galben înseamnă management performant și nu căpușarea politică a tuturor instituțiilor aflate în subordonarea administrației publice locale?

În rest, s-auzim și de bine despre managementul performant de la  Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, căci zisele PNL-istului  Hira sunt precum acele, bricele și …ibricele din bazarul Gorbaciov. Ieftine și de proastă calitatea!

Măriuca ANDRONE

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )